josefinesdays.blogg.se

2 mars - bali

Publicerad 2013-03-08 04:43:02 i resa,

Efter att ha spenderat 18 timmar på flygplatsen i singapore så kom vi iväg till bali. På flygplatsen fick vi skaffa visum och sen tog vi en taxi till ett jättefint hotell i kuta som heter AP Inn Hotel. Hotellet ligger cirka fem minuter från stranden och vi bor på ett ljust och modernt rum. Personalen är jättetrevlig och kom med välkomstdrinkar till vårat rum när vi hade checkat in. Kom hit på eftermiddagen så vi har inte hunnit med så mycket mer än en liten stund på stranden och kvällsmat på balkongen. Kvällsmaten bestod av nudlar som vi kokade i vattenkokaren som vi har på rummet. Gott och billigt! 
 
Nu sitter vi och spelar kort (johanna får storstryk) och myser på balkongen. Trivs bra här i bali än så länge. Stranden här i kuta går inte att jämföra med de kritvita stränder som fanns i filippinerna tyvärr, det är mycket skitigare och inte lika klart vatten vilket är lite tråkigt. Vi funderar på att åka mot giliöarna redan i övermorgon för att komma bort från all trafik och allt folk och ta det lite lugnare. Vi vill koppla av och ha en riktig semester nu. Vi kommer att stanna på bali i tre veckor och det ska bli så skönt att äntligen få koppla av och sluta tänka på att boka flyg och fara runt hela tiden.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Josefine

Sverige, 21 år. Får inte nog av att resa och har gjort allt ifrån att volntära i afrika, backpacka i asien och glassa runt på shoppinggator i europa. Gillar kärlek, vänskap, träning, foto, kläder, musik och allt sånt där. Bor för tillfället i en alldeles för liten stad och har alldeles för stora drömmar. Hoppas att inom en snar framtid packa väskan och ge mig iväg på nya äventyr i livet och kanske en dag hitta mig själv, eller något annat intressant.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela